• FILM MAKEN IS EEN AMBACHT!

    DIE MET TOEWIJDING EN LIEFDE MOET WORDEN GEMAAKT OM SUCCESVOL TE KUNNEN ZIJN.

WAT WIJ BIEDEN

Wij bedenken, maken en verspreiden video.
Alles hangt met elkaar samen!

STRATEGISCHE ADVIES

Een goed strategisch plan is één van de belangrijkste basis elementen voor succesvolle videomarketing. In een strategische sessie gaan we opzoek naar het verhaal van jou als persoon, bedrijf of organisatie. Wie ben je, wat doe en vooral waar sta je voor. Wat maakt jou waardevol, belangrijk, sterk en mooi.

CONCEPTING

Hoe gaan we de video inzetten? Wat wordt de strategie? En wat wordt het verhaal en de aanpak van de te maken film? De filmconcepten die we produceren zijn altijd op maat gemaakt zodat ze altijd perfect aansluiten bij de doelstellingen van de videocampagne.

FILM-PRODUCTIE

Wij van DocuMedia werken altijd met een kleine en ervaren crew die precies weet wat nodig is om geweldige films te maken. Wij houden van werken eenvoudig en ontspannen werken. Een film maken is namelijk voor velen al spannend genoeg. Bij ons is het maken van een film vooral heel leuk want onze ervaring leert ons dat dan de mooiste films ontstaan.

DELEN

Het is geweldig hoe efficiënt en zelfs meetbaar je tegenwoordig je doelgroep kunt bereiken met social media platformen zoals Twitter, Facebook, Youtube, Vimeo, LinkedIn en vele andere. Het is een kunde en een vak om het maximale bereik en effect met de online films te bereiken.