DOCUMEDIA / DOCUFILM

DocuFilm is onderdeel van DocuMedia. Het verschil is dat DocuMedia in opdracht van klanten produceert. DocuFilm daarentegen maakt hoofdzakelijk films op eigen initiatief, mogelijk gemaakt door sponsoring en crowdfunding.

DocuFilm staat voor auteur gedreven films die gemaakt worden vanuit de persoonlijke passie van de makers en de liefde voor de verhalen die wij vertellen. Onder het label 
DocuFilm maken we mooie, inspirerende en authentieke films over mensen die op een bijzondere manier in het leven staan. Mensen met een verhaal die andere mensen inspireert, motiveert en beweegt.

Het is onze droom dat onze films eraan kunnen bijdragen dat we samen als mensheid meer met elkaar in verbinding komen te staan. We zijn dan ook afhankelijk van ons publiek en onze sponsoren die ook die droom hebben en ons daarom steunen.


DocuMedia of DocuFilm, uiteindelijk zijn wij dezelfde betrokken filmmakers die een verschil willen maken. Wij geloven namelijk dat een sterk verhaal het vermogen heeft om mensen te verbinden met elkaar. 

BLIJF GELOVEN

(documentaire, 54 min. 2018)

Het verhaal van de Nederlandse Frans Baartmans is een echte DocuFilm geworden. Frans heeft meer dan 35 jaar temidden van de Dalits in India gewoond en dag en nacht gewerkt. Hij heeft samen met hen gevochten voor erkenning en een menswaardig bestaan. De dalits in India zijn immers de grootste gediscrimineerde bevolkingsgroep ter wereld.

Het is een verhaal over samen respectvol leven en nieuwe verbindingen aangaan met de buitenwereld. 

KeepBelieving_POSTER.jpg