Wij adviseren je om

jezelf te zijn

Alles wat we doen heeft met elkaar te maken en heeft voornamelijk als doel: Een goed resultaat. En dat is voor ieder persoon en organisatie iets anders. Maar voor iedereen geldt dat je dat alleen bereikt met een goed en doordacht plan. En een goed plan is authentiek. Die is uniek voor ieder persoon en organisatie. Door jarenlange ervaring hebben we geconstateerd dat onze succesformule werkt voor iedereen.

 

"Laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat."

 

Hoe simpel de formule ook klinkt, in werkelijkheid is het altijd weer een prachtige uitdaging om de ware identiteit van een persoon, bedrijf en organisatie te verwoorden in aansprekende tekst, verbeelden in krachtige foto's en te verfilmen met mooie verhalen. Inhoud maken in de vorm van video, foto's of tekst is met de billen bloot gaan. Want alleen eerlijke, mooie en authentieke verhalen spreken tot de verbeelding van je doelgroep. Dus stel je bedrijf jezelf open om gezien te worden. Je kiest als bedrijf voor een positie en propositie. En omdat jij kiest, wordt je gekozen. Wij van DocuMedia helpen jou als persoon of als bedrijf daarbij. Want jezelf zijn dat doe je al, maar hoe zorg je ervoor dat het effectief in je voordeel werkt.

Durft jouw bedrijf echt te kiezen? Is je verhaal en inhoud al vlijmscherp? Of is er nog ruimte voor verbetering? Het is immers heel belangrijk dat het klopt. Dat het aansluit bij je publiek en je doelen. Wij van DocuMedia helpen je daarbij en ook onze positief kritische merkcoach Violette kan je in helpen bij het vinden van jouw essentie.

En die essentie is noodzakelijk als basis voor je verhaal en je inhoud. Zonder die kern is het schieten met hagel...en tja...daar heeft nog nooit iemand raak mee geschoten.

ADVIES, VERHAAL & INHOUD

"Heb lef en wees jezelf. Kom er voor uit wie je bent, wat je doet en vooral waar je voor staat. Je bent hier niet voor niets. Herontdek de oerkracht van jezelf."

Een goed strategisch plan is één van de belangrijkste basis elementen voor succesvolle communicatie.

Wat heb je te vertellen? Wat heeft een ander aan jou? Wie is het publiek waarvoor je het doet? En wie ben jij? Het klinkt allemaal zo simpel maar dat is het in de praktijk zeker niet. Vaak genoeg komen wij bij bedrijven die 'een filmpje' willen of 'wat foto's'. En totaal niet hebben nagedacht over een doel, boodschap en het belangrijkste: wat straal je uit en strookt dat met wat je wil uitstralen. 

 

Om effectieve inhoud voor je te maken adviseren wij jou graag hierbij. Na de kennismaking weten we waar je staat en hoe we jou het beste kunnen helpen voordat we over gaan op de inhoud. Ons advies: sla deze stap nooit over, je inhoud wordt er enorm sterk door. 

Onze brand Coach Violette is gespecialiseerd in het naar boven halen van de essentie. Met haar achtergrond in communicatie, sales, journalistiek, NLP, ondernemerschap en personal branding is zij dé aangewezen persoon om in een verbazend wekkend korte tijd tot de kern te komen.

MEER WETEN OVER HOE WE WERKEN OF WAT WE DOEN?
Contact

Ons nieuwe bezoekadres

wordt binnenkort bekend


Contactpersoon​​
Wouter de Kuijper

Tel: (+31) 06-423 06 448

wouter@documedia.nl

Algemeen:

hallo@documedia.nl

  • Vimeo - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2019 DOCUMEDIA