top of page
DocuMedia_Videoproducties22.jpg

VERTEL OVER JOUW WAAROM

& MAAK VERBINDING MET

JOUW DOELGROEP

AUTHENTICITEIT

Wat we ook doen en maken, wij geloven in het krachtige effect van authenticiteit. Wij geloven dat tekst, foto's video-content en film gemaakt worden vanuit puurheid. Jezelf zijn als bedrijf en mens. Het klinkt zo simpel en vanzelfsprekend, toch kunnen wij uit ervaring spreken dat het een hele unieke kunst is. Hoeveel content zie jij tegenwoordig waarvan je denkt: Yeah Right! Ik geloof er niks van. De bullshit-radar is tegenwoordig, door het overvolle medialandschap, bij de mensen zo goed ontwikkeld. Daarom geloven wij dat authentiek communiceren de enige juiste manier is voor iedereen om onderscheidend en krachtig te communiceren.

 

Ieder mens en ieder bedrijf is uniek en dat maakt ons werk zo mooi. Wij leren jou graag kennen. We zijn benieuwd wie je bent, wat je doet en waarom. Wat is jouw verhaal en wat zijn jouw kansen die je kan benutten met een effectieve content marketing campagne. Vertel als persoon, organisatie en / of als bedrijf jouw verhaal in tekst, foto en / of film.

 

Een goed verhaal spreekt tot ieders verbeelding!

ALLES WAT WIJ DOEN HEEFT MET ELKAAR TE MAKEN

ONZE MANIER VAN WERKEN

01


RESEARCH-FASE

Eerst leren we elkaar kennen en onderzoeken we wat er is en wat we kunnen bijdragen met onze diensten? Wat wordt de strategie? Welke middelen zijn er nodig om je doelen te bereiken?

MEER WETEN

02


VERHAAL-FASE

Wat is het verhaal? En welke diverse verhalen zijn er voor de algehele communicatiemix om zo krachtig mogelijk te communiceren voor ieder doel en alle beoogde doelgroepen.

MEER WETEN

03


TEKST, FOTO, FILM -FASE

De vertaling van het verhaal naar tekst en beeld met de juiste inhoud, woorden, toonzetting, sfeer en gevoel zodat ieder middel aansluit bij de beleving van je publiek.

MEER WETEN

04


DEEL-FASE

Ok, geweldig alles is klaar. Delen maar! Maar delen is niet genoeg. De kunst is dat men op jou zit te wachten! Behoefte heeft aan jou en wat jij te vertellen hebt. Pas dan gaat het delen zichzelf delen.

MEER WETEN
bottom of page