FILM & AUTHENTICITEIT

Wij geloven dat film de manier is voor iedere ondernemer om onderscheidend en krachtig te communiceren. Ieder mens en ieder bedrijf is uniek en dat vraagt erom om op mooie, authentieke wijze verfilmd te worden. Vertel als persoon en als bedrijf jouw verhaal. Een goed verhaal spreekt tot ieders verbeelding!

 RECENT AFGEROND / in PRODUCTIE

DE KRACHT VAN FILM

DocuMedia is in zijn oorsprong en kern een filmbedrijf dat video's maakt in opdracht. Wij zien video / film namelijk als het ultieme middel om het gevoel over te brengen. Bij video komen alle vaardigheden samen die nodig zijn om de aandacht van je publiek te grijpen en niet meer los te laten.

Een video heeft de mogelijkheid een prikkelende samenvatting van jouw verhaal te geven. Het kan het gevoel van de kijker sturen. En door audio en visueel te combineren wordt de boodschap vele malen meer onthouden. Video is niet meer weg te denken in het huidige leven.

 

Social media geeft voorrang aan video's boven tekst of foto's. Jongeren kijken liever een video dan dat ze tekst lezen. De tijd dat een bezoeker op je website verblijft stijgt significant als je video's op je website plaatst.

 

Durf jij je echt te laten zien? Dan ziet jouw klant jou ook!

& MEER

Door de jaren heen ontdekten we dat we zoveel meer doen dan films maken alleen. Om een goede film te maken leren we jou als klant eerst goed kennen. Wie ben je? Wat doe je? Waar sta je voor? Wat wil je bereiken? En we gaan onderzoeken waar de kansen liggen op het gebied van communicatie. Wie wil je bereiken? Waar, waarom en hoe? Onze methode is storytelling dus we gaan opzoek naar het verhaal. Of de verhalen. Maar de uitwerking hoeft zich natuurlijk niet te beperken tot alleen film. Als we dan toch bezig zijn dan helpen wij, onze tekstschrijvers en fotograven jou net zo lief met mooie teksten en krachtige foto's. Dat is wel zo efficient en dat maakt jouw communicatie nog krachtiger.

Contact

Ons nieuwe bezoekadres

wordt binnenkort bekend


Contactpersoon​​
Wouter de Kuijper

Tel: (+31) 06-423 06 448

wouter@documedia.nl

Algemeen:

hallo@documedia.nl

  • Vimeo - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2019 DOCUMEDIA