top of page

FILM & MEER

DocuMedia is in haar oorsprong een filmbedrijf dat video's maakt in opdracht van klanten. Door de jaren heen ontdekten we dat we zoveel meer doen dan alleen films maken. Om een goede film te maken leren we jou als klant eerst goed kennen. Wie ben je? Wat doe je? Waar sta je voor? Wat wil je bereiken? En we gaan onderzoeken waar de kansen liggen op het gebied van communicatie. Wie wil je bereiken? Waar, waarom en hoe? Onze methode is storytelling dus we gaan opzoek naar het verhaal. Of de verhalen. De uitwerking kan natuurlijk veel verder gaan dan alleen film. Wij vonden het vaak dan ook zonde van alle tijd en energie om alleen films en video-content op te leveren. Als we dan toch bezig zijn dan helpen wij, onze tekstschrijvers en fotograven jou net zo lief met mooie teksten en krachtige foto's. Dat is wel zo efficient en dat maakt jouw communicatie nog krachtiger.

MEER
WETEN

ADVIES & STRATEGIE

MEER
WETEN

TEKST

MEER
WETEN

FOTOGRAFIE

MEER
WETEN

VIDEO / FILM

DocuMedia_Videoproducties14.jpg

DEEL JE KENNIS

EN LAAT JE KWALITEITEN ZIEN.

DE KRACHT VAN FILM

Wij zien video / film als het ultieme middel om het gevoel over te brengen. Bij video komen alle vaardigheden samen die nodig zijn om de aandacht van je publiek te grijpen en niet meer los te laten.

Een video heeft de mogelijkheid een prikkelende samenvatting van jouw verhaal te geven. Het kan het gevoel van de kijker sturen. En door audio en visueel te combineren wordt de boodschap vele malen meer onthouden. Video is niet meer weg te denken in het huidige leven.

 

Social media geeft voorrang aan video's boven tekst of foto's. Jongeren kijken liever een video dan dat ze tekst lezen. De tijd dat een bezoeker op je website verblijft stijgt significant als je video's op je website plaatst.

 

Durf jij je echt te laten zien? Dan ziet jouw klant jou ook!

 RECENTE FILMPRODUCTIES

bottom of page