DocuMedia_Videoproducties13B.jpg

FILMS & VIDEO-CONTENT

DIE INSPIRERT, RAAKT EN VERBINDT.

MOOIE VERHALEN DIE VERBINDEN

De combinatie van een mooi verhaal weergegeven in oogstrelende beelden, ondersteunt in mooi geluid en prachtige muziek die je raakt. Dankzij dit alles komt de boodschap wel binnen. Wij maken voornamelijk documentaire-achtige producties waarbij de verhalen hun oorsprong hebben in de werkelijkheid. Ze zijn oprecht en geloofwaardig en dragen altijd een sterke en mooie boodschap over op de toeschouwer. We streven er altijd naar om visueel aantrekkelijke en vermakelijk documentaire-achtige films te maken die gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden. Je wilt immers een boodschap overbrengen en iets teweeg brengen en voor elkaar krijgen bij je publiek. Daarvoor hebben we zelf een nieuwe naam bedacht! Namelijk: DocuPromo's.

'DocuPromo's zijn authentieke films voor promotionele doeleinden.'


Naast DocuPromo's maken we allerlei soorten video-content. Iedere klant is uniek, zo ook iedere behoefte en bijkomende film-verzoek. Dat maakt ons vak ook zo mooi. Samen met jou onderzoeken we de behoefte, de kansen en hoe film en video daar aan bij kan dragen.

Diensten18.jpg
FILMEN SPANNEND?!

Teksten of foto’s laten maken is voor de meeste mensen minder spannend dan gefilmd worden. Gelukkig horen bijna altijd, aan het einde van de draaidag dat het zo leuk en ontspannen was. En dat is voor ons altijd weer een heel mooi compliment! We kunnen wel zo hard roepen dat authenticiteit zo belangrijk is, maar dan moet je ook wel lekker jezelf kunnen zijn tijdens het maken. Daarom vinden we plezier op de set ook erg belangrijk. Een film maken doe je samen en dat is gewoon heel erg leuk. Dat plezier delen we graag met jou / jullie.

MEER WETEN OVER HOE WE WERKEN OF WAT WE DOEN?