ONZE Diensten

ALLES WAT WIJ DOEN HEEFT MET ELKAAR TE MAKEN

Wouter, oprichter documedia

STRATEGISCH ADVIES

Een goed strategisch plan is één van de belangrijkste basis elementen voor succesvolle communicatie. Wie ben jij? Wat heb jij te  vertellen? Wat wil je bereiken? Wie is jouw publiek en wat heb je die te tonen en te vertellen? Waar kun je die bereiken? Het klinkt allemaal zo simpel maar dat is het in de praktijk zeker niet. Zeker niet om dat voor jezelf te doen als persoon,bedrijf of organisatie. Daar heb je een communicatiebureau zoals wij voor nodig. Wij geloven dat de kracht hem juist in de eenvoud zit. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?!

 

VERHAAL & INHOUD

Wat is jouw verhaal. Wie ben jij, wat doe je en hoe sta je als mens en bedrijf in het leven? Wat is jouw kracht? Een goed verhaal is opmerkelijk en wordt daarom ook opgemerkt. Wij gaan opzoek naar jouw inhoudelijke verhaal waarmee jij je  als persoon, bedrijf en of organisatie sterk profileert en jouw doelgroep aanspreekt.

TEKST

Wanneer we jou verhaal of verhalen hebben weten te pinpointen dan is het onze uitdaging om deze zo treffend mogelijk te verwoorden. Zodat deze resoneert met jouw publiek en dat wat jij wilt bereiken.

FOTOGRAFIE

Authentieke foto’s van jouw zelf en het bedrijf vormen een geweldige bibliotheek van al jouw communicatie voor de komende tijd. Voor je website, persberichten, drukwerk en denk aan alle social media berichten die je deelt. Het is de manier om jouw verhaal te delen op een persoonlijke en hoogwaardige manier. Je zult zien dat de professionele uitstraling van je bedrijf buitengewoon groeit met hoogwaardige, authentieke foto’s.

FILM

Film is de ultieme de kunst en schoonheid van het vertellen van verhalen. Hierbij komen alle vaardigheden samen die nodig zijn om de aandacht van je publiek te grijpen en niet meer los te laten. Wij geloven dat een film pas werkelijk zijn werk doet als het publiek het gevoel krijgt dat de film hen begrijpt. De film is immers een reflectie van wie zij zijn. Dat is effectieve communicatie!

ONZE MANIER VAN WERKEN

01


RESEARCH-FASE

Eerst leren we elkaar kennen en onderzoeken we wat er is en wat we kunnen bijdragen met onze diensten? Wat wordt de strategie? Welke middelen zijn er nodig om je doelen te bereiken?

MEER WETEN

02


VERHAAL-FASE

Wat is het verhaal? En welke diverse verhalen zijn er voor de algehele communicatiemix om zo krachtig mogelijk te communiceren voor ieder doel en alle beoogde doelgroepen.

MEER WETEN

03


TEKST, FOTO, FILM -FASE

De vertaling van het verhaal naar de teksten, foto's en film en video's met de juiste inhoud, woorden, toonzetting, sfeer en gevoel zodat ieder middel aansluit bij de beleving van je publiek.

MEER WETEN

04


DEEL-FASE

Ok, geweldig alles is klaar. Delen maar! Maar delen is niet genoeg. De kunst is dat men op jou zit te wachten! Behoefte heeft aan jou en wat jij te vertellen hebt. Pas dan gaat het delen zichzelf delen.

MEER WETEN